søndag 30. oktober 2011

Kurs for Kniplere

Fredag kl. 18.00 samlet 8 damer seg til kurs i Fuglemyra kafe, og her skulle det læres å kniple.
Laget hadde fått tak en "gamel" skolevenninne av Berit Helgeland fra lærerskolen. Hun, Bjørg Fuskeland. hadde endelig tid til å kjøre kurs etter at hun sluttet å undervise i skoleværket. Og glade er vi for det.

Her skulle vi være i 3 hele dager med 15 timer totalt. Bjørg haddelaget startpakke til oss bestående av et "firkantet" kniplebord i isopor med stoff rundt og kniplepinner i egen pose.

Og mønstre fikk vi etter hvert som kurset skred fram. Det ble både forsøk på kniple blonde, pyntehjerte, pyntering og stjerne.


Her er de lydhøre elevene samlet rundt kurset lærer. Hun tegnet og viste oss framgangsmåte på hvordan tegne mønster på egen hånd.


Her er en lørdagens prosjekt. Hjerte i rødt. Dette kan vi stive opp og pynte etterpå med perler.


Her et oversiktsbildet over hvordan vi satt og jobbet. Knipleputen vi fikk fungerte veldig fint når vi jobbet med prosjekter sim skulle kniples i forskjellige retninger. Skal man lage lange blonder må man nok skaffe seg egen kniplepute med rull.


Her ser vi laget egen studieleder i dyp konsentrasjon.


Og til slutt en oversikt over det deltagerne klarte å produsere i løpet av kurset. Dette er vel noen alle oss vil forsette med i en aller annen form. Kan nok hende det kan bli et viderekommende-kurs også en gang. Eller som en sa det etter kurset, litt øvet.

Takker alle for hyggelig samvær denne helgen, og håper vi kan treffes for å støtte hverandre med videre kniplearbeide. Kanskje en egen kniplering?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar