lørdag 11. februar 2012

Snart Årsmøte

Da er vi over en måned inn i det "nye" året, og i løpet av kommende uke skal vi arrangere årsmøte.
Vi ønsker at så mange som mulig av våre medlemmer finner veien til Oppsal Samfunnshus onsdag 15. februar kl. 19.00. Når den formelle delen av møte er ferdig vil vi gjerne fortelle og vise hva som skjer utover året.

Men så til hva som har skjedd dette året. Noen av oss sto med stand på sentrene på Bøler, Oppsal og Bryn og leverte ut vårens program. Vi får da også muligheten til å vise hva vi driver med. Vi fyller et par bord med arbeider og strikker mens vi står der. Plakater forteller om våre aktiviteter. Ser at både "strikkekafe" og Barnelag vekker interesse.


Her ser vi fra Bøler senter den 14. januar, hvor mange stakk innom for en prat.


Og her er det fra Oppsal den 21. januar. Et forrykende snøvær la ikke en demper på de besøkende, men eller gjorde de mer interessert i de varme plaggene vi hadde.
På Brynsenteret den siste lørdagen i januar var det også mange innom, vi fikk også ny medlemmer mens vi sto der. Og nye deltagere til både Gøy med Garn og Barnelaget.

Søndagen den 29. januar var det 7 damer fra laget som satte turen opp til Gave og Interørmessen for å jobbe dugnad. God inntekt for laget at vi har denne dugnaden 2 ganger i året.

Vi har også sendt ut årets første utgave av "Snorgaffelen" på papir og e-post

Da er det bare å møte opp på onsdag og delta på årsmøte.

Hilsen
styret


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar